Stall Melby Summer Tour godt fra start

16-07-2015 20:21

Nanna Nørgaard

I de næste 14 dage vil der være høj aktivitet ved Stall Melby der igen i år afholder Summer Tour. Mange danske og norske ryttere er til start, men også enkelte svenskere, finnere samt en enkelt ekvipage fra Irland er at finde på startlisten. 

Første weekend af Summer Tour blev skudt i gang i dag og ponyerne var de første som kunne indtage springbanen. Den første klasse der gik, som var en LA*, blev det danske Antonie L Mølgaard på Calle Kvalster i tiden 30.78 sekunder, efterfulgt af Norske Ida Mølland Bjelland på ponyen Sylvester V i tiden 31.38 sekunder.

I ponyernes MB2** blev top tre indtaget af hele tre Norske rytter. Vinderen blev Pernille Willskow på Hammers Hero i tiden 35,54 sek tæt efterfulgt af Sofie Rød på Parc Cookie i tiden 35,77 sek. Jenny Krogsæter på Star Line Lady, der med den hurtigste tid på 32,85 sek., og en ærgelig bom måtte nøjes med tredje pladsen.

 I dagens Youngster klasse for 5- og 6 års heste var Martin Neergaard vældig fremme i skoene og havde hele fire unge heste med til start. Martin Neergaard vandt klassen med hesten Chocolat og intog ligeledes anden pladsen på hesten Dream Girl. Rikke Andersen sneg sig lige ind  på en tredje pladsen på hingsten Carrido, efterfulgt af endnu en hest redet af Martin Neergaard. 

Dagen blev rundet af med en MA2**. Her var det, som den eneste fejlfrie rytter i både første og anden fase, Mikkel Laursen på Abendjard i tiden 37,75 sek, efterfulgt af Irske Adrian Cronin på Hard To Beat G i tiden 32.86 sek med to ærgelige bomme.

Se alle resultater fra i dag, men også de kommende dage her

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen