Stærk start for danske ungryttere til EM

19-08-2020 19:50

Marie Helene Rigård Rohleder

Den første afdeling af den individuelle konkurrence ved EM i Ungarn for ungrytterne er afviklet, og her ligger de danske ryttere Karoline Rohman og Sara Aagaard Hyrm i top tre 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann til DM på Broholm i 2017. Foto: Ridehesten.com/ Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

I eftermiddags er den første afdeling af den individuelle konkurrence for ungrytterne ved EM i Ungarn afviklet. Og det ser rigtig godt ud for de tre danske ryttere, som allerede har været i ilden. 

Karoline Rohmann og Jakas Louvre e. Blue Hors Don Romantic/ Lauries Crusador xx (opdr. Karina og Jan Kofoed-Nielsen har lige redet sig ind på en foreløbig andenplads med 72.470 procent. 

Sara Aagaard Hyrm med Skovborgs Romadinov e. e. Blue Hors Romanov/ Mago xx (opdr. Esben Klinkby) ligger nu på en forløbig tredjeplads med flotte 72.235 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den sidste danske rytter som har været på banen i dag er Maria Mejlgaard Jensen og Antango du Feuillard e. Ampère/ Jazz (opdr. J.A. van Boven, NL), som opnåede 71.617 procent  og en foreløbig fjerdeplads. 

I morgen skal anden afdeling afvikles, og her skal Laura Jarlkvist Rasmussen og Åtoftens Dornier e. De Noir/ Rambo (Willy Hansen) ride kl. 9.36. 

Følg med på resultaterne her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald