Springning i Sønderborg

06-10-2017 13:55

Sønderborg Rideklub har endnu en travl weekend i vente, hvor det denne gang er hestene, der skal springe om placeringerne ved det store landsstævne

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Todt Un Prince Ask
Nyheden fortsætter efter annoncen

Gennem de sidste år har Sønderborg Rideklub fået mod på at gennemføre flere og flere stævner og med en målrettet indsat, er det lykkedes at få lokket rytterne til det sønderjyske. Klubben har investeret i en ny bund i opvarmningshalen og renoveret bunden i den store opvisningshal. Det har sammen med klubbens øvrige gode faciliteter givet det løft, der skule til, for at få rytterne til at drage mod Sønderborg.

Sidste weekend var det de danske ponyekvipager, der havde taget turen til det sønderjyske, hvor der også blev afholdt landsstævne i springning. Denne weekend gælder det så hestene, der også får lov til at indtage klubbens nye baner.

-  Responsen fra både ryttere, trænere og forældre til ponylandsstævne sidste weekend var ganske enkelt fantastisk, og Sønderborg Rideklub er nu kommet med på landkortet, når der kigges efter landsstævner, lyder det fra klubben.

Fra fredag til søndag kan der opleves masser af flot springning i det sønderjyske, hvor der er klasser helt op til S2** søndag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se startlister og resultater HER

/Pressemeddelelse

 

 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald