Springning i regn og sol

30-08-2014 17:02

Det var en samling cool heste og ryttere, der i dag sprang sig gennem regn og sol i de tre Dansk Hesteforsikring Youngster Cup-klasser, som bød på flere heste af meget høj kvalitet

Det blev Anica Kristoffersen på den særdeles velspringende Party Dance-datter Play Girl, der har Calato til morfar (opdr. Fam. Kristoffersen), som let, elegant og med stort overskud sprang sig til sejren i første afdeling af 5-års klassen med nul fejl i tiden 65,63 sek. Andenpladsen gik til Christine Gjerstad på Erfulja e. Quasimodo VD Molendreef/Calvados, som var fejlfri i tiden 65,75 sek., foran Allan Blomgreen, som blev treer på Bistra e. Casino/Casir Ask (opdr. Søren Finnemann) med nul fejl i tiden 68,13 sek.

Efter et vedholdende regnskylle i 5-årsklassen klarede det lige så stille op under 6-årsklassen, som blev vundet af Robin Grauff Jacobsen på Chassé e. Cosmeo/Cassini II (opdr. Mia Givskov og Søren Nedergaard) med nul fejl i tiden 71,58 sek., bare et mulehår foran Maria Hjorth Frederiksen på Dublé e. Diamant De Semilly/Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen), som var fejlfri i tiden 71,59 sek. Tredjepladsen tilfaldt Anica Kristoffersen på Lavisto e. Lambrusco Ask/Casir Ask (opdr. Helle Rasmussen) med nul fejl i tiden 71,63 sek.

Da tiden nåede til 7-års hestene var regnen efterhånden stilnet helt af og solen tittede atter frem til stor glæde for både tilskuere og ryttere. Bare to ekvipager kom fejlfrit gennem klassen, som blev vundet af Mikkel Laursen på Hamilton e. Upsilon Van De Heffinck/Lido Minitiere (opdr. Maria Verborgt) med nul fejl i tiden 73,37 sek., foran Hans Ley på andenpladsen på Ellely´s Quality e. Quidam De Revel/Leandro (opdr. Birgith Thomasen) med nul fejl i tiden 76,95 sek. Med to tidsfejl i tiden 86,55 sek. tilfaldt tredjepladsen Ulrik Kjær på Hungry Heart De Lux e. Heartbeat/Rolex (opdr. Peter Nyby).

Finalen i Dansk Hesteforsikring Youngster Cup løber af stablen i morgen søndag.

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner