Springlandsholdet varmede op i Holland

04-08-2013 20:30

Britt Carlsen

Stort set hele det springlandshold, der skal repræsentere Danmark ved EM i Herning senere på måneden, var i denne weekend til 3-tjernet stævnet i Ommen, Holland med både gode og knap så gode resultater til følge

Som man har kunnet læse i nyjederne her på sitet de seneste dage, så har de danske springryttere sikret sig flere 0-runder og placeringer ved stævnet i Ommen i Holland denne weekend. Her til eftermiddag blev det dog rigtig alvor i Grand Prix-klassen, der havde Thomas Dresler/Never Say Never, Søren Pedersen/Tailormade Esperanza de Rebel, Thomas Velin/Chopin van het Moleneind, Thomas Sandgaard/ Amarone og Andreas Schou på Allerdings på startlisten.

Klassen blev næsten et rent hollandsk opgør, med syv ryttere til omspringning og desværre ingen danske mellem dem. Den tidligere danske mester Søren Pedersen og Tailormade Esperanza de Rebel klarede banen med blot en enkelt tidsfejl og det gav dem en 9. plads.
Klassen blev vundet af hollandske Marc Houtzager/Sterrehof's Uppity foran EM-deltager for Sverige Rolf-Göran Bengtsson og Casall Ask - kun et mulehår skildte de to.

Thomas Dresler, der leverede en flot afslutning ved DM og en uge senere fik en enkelt tidsfejl i First Grand prix i Bernstorffsparken, var med i Ommen, og han var igen fejlfri på forhindeingerne med Never Say Never e. Heartbreaker, men blev noteret for 2 tidsfejl til 12. pladsen. Thomas Sandgaard, der er på EM holdet med Amarone blev noteret for ærgerlige fore fejl, mens Andreas Schou/Allerdings og Thomas Velin/Chopin van Het Moleneind blev noteret for henholdsvis 12 og 16 fejl

Resultatet af klassen kan ses her

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen