Jonglerer mellem skole og stævner

08-12-2022 20:28

Annika Knudsen Lorentsen

16-årige Nicoline Bo Rasmussen har været en flittig deltager ved årets Christmas Show-stævner, og ugerne igennem har hun vekslet mellem skole og stævne, for at få det hele til at gå op i en højere enhed

Copyright Ridehesten.com
Nicoline og Aille Suki. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nicoline Bo Rasmussen går i 1.G på handelsgymnasiet og samtidig træner hun sine fem heste og ponyer, som hun jævnligt deltager i stævner på. Hun har de sidste fire uger været aktiv ved Christmas Show-stævnerne, og i denne uge rider hun ved Danish Christmas Show 2022. 

– Jeg har deltaget ved Christmas Show siden 2013. Det er altid et godt stævne og et stævne som bliver prioriteret. Det er et højdepunkt på året og jeg har nydt, at jeg har kunne ride med i alle fire uger i år, forklarer Nicoline og fortsætter: 

– Jeg red i tirsdags, hvor Mille (red. Emilia Imhoff) og jeg red vores første 125 cm med et enkelt nedslag. Cabrio gik også 125 med en fantastisk fejlfri tur og blev vinder af klassen. Lige nu er jeg hjemme for at passe skolen, og så går turen til Vilhelmsborg igen på søndag med hestene for at ride. 

Copyright Ridehesten.com
Nicoline med Kamaro van Orchid's. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nicoline har ligeledes deltaget ved Warm Up-stævnerne og ved Baltic Cup, og hun har altså både deltaget med sine ponyer Kamaro van Orchid's og Aille Suki og med hestene Cabrio og Emilia Imhoff. Alt imens har hun skulle få skolen til at fungere. 

– Tiden er knap og det kræver meget planlægning med fem heste i stalden, men heldigvis hjælper min mor og far enormt meget til og er virkelig støttende, så jeg kan få det hele til at lykkes, fortæller Nicoline. 

I år er Nicolines sidste år som ponyrytter, og hun har ved Warm Up for pony og ved Baltic Cup redet mange gode runder med sine ponyer. 

– Min ene pony Aille Suki gik fejlfrit og blev placeret ved Warm Up, og min anden pony Kamaro var fejlfri i alle sine runder ved de to stævner, så det var en fantastisk afslutning med mine ponyer, slutter hun. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen