Spænding til årets Hubertusjagt

04-11-2018 17:49

Maria Lerche Mortensen

I dag er den præstigefyldte Hubertusjagt i Dyrehaven blevet afholdt og her bød rytterne på flot ridning og mange smil til det store og spændte publikum

Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede tidlig formiddag stod et stort publikum for at følge rytternes opvarmning og jagtens start, og derefter vandrede folk i en stor flok ud på ruten for at se ekvipagerne komme springende over nogle af de 32 forhindringer på den 11 km lange rute. Og det var også en herlig dag for publikum, for vejret holdt helt tørt og feltets ryttere var i godt humør.

Publikum var især samlet omkring Magasindammen, blandt andet for at holde øje med om nogen ryttere måtte en tur i vandet. I år blev det til en enkelt ufrivillig afsidning, der så ganske fredelig ud. Og imens rytteren godt vidste at alles øjne hvilede på hende, var der intet andet at gøre end at tage den våde oplevelse med et smil.

Copyright Ridehesten.com
Prinsesse Isabella, Anna Willer Klein og Sweet miss Molly
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter ruten var det tid til opløb, her blev vinderen for ponyfeltet Anna Willer Klein og den smukke og ikke mindst hurtige pony, Sweet miss Molly. Andenpladsen gik til Caroline Ravn Larsen og Mirabell, imens det blev Caroline Nielsen på Anbally Girl der tog tredjepladsen.

I hestenes opløb, var den hurtigste Lotte Holm på Engerupgaards Quite a Heartbreaker. Lotte kunne derfor modtage Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Marys ærespræmie, overrakt af kronprinsesse Mary, der også havde taget kronprins Frederik, prins Vincent, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine med for at opleve Hubetusjagten. Andenpladsen gik til Nini Hertz Gufler og Engerupsgaards Queentina. Hverken i 2016 eller 2017 har det lykkedes for en mand at blande sig i topkampen, men i år kunne James Iuel-Brockdorff træde op på trappen foran Eremitageslottet, idet han og Cupido krydsede målstregen som den tredje hurtigste. Og herefter fulgte Signe Kongebro og Kashmir som nr. 4. 

Ridehesten.com har taget billeder ved Hubertusjagten, de kan ses her på siden i løbet af den kommende uge!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen