På jagt ved Hest & Rytter

07-03-2014 10:20

Bodil Nyholm Sørensen

Dansk Varmblods Hingstekåring 2014 | I går klokken 15 blev der endelig åbnet dørene til danmarks største rideudstyrsmesse under hingstekåringen i Herning. Ridehesten.com fik svar på følgende spørgsmål: Hvad er det hestefolket er på jagt efter i år?
 

Fie Hansen, 14 år
– Jeg skal havde nogle nye gamscher og så et nyt underlag. Derefter skal jeg se showet i aften.

Amalie Madsen, 11 år
– Jeg skal bare havde en masse hesteting til vores tre heste derhjemme. Desuden bor jeg i Herning, så det er nemt for min mor og mig at komme hertil.

Pernille Arndt Simonsen, 12 år
– Jeg er endelig bare oppe at se, men jeg ville kigge efter en ny ridehjelm og så en nogle ridestrømper. Endelig har jeg ikke nogen plan for dagen – jeg tager det som det kommer. Men jeg vil i hvert fald gerne se Blue Hors.

Elisabeth Moesgaard, 14 år
– Jeg skal havde et nyt par ridestøvler - i lædder. Ved de gamle er lynlåsen desværre gået i stykker. Ellers skal jeg bare kigge en masse og så skal jeg måske se noget ridning senere, hvis jeg når det.

Camilla Hansen
– Jeg kommer bare op for at se lidt, senere skal jeg kigge på Hasses clinic. Jeg rider nemlig også selv. Måske kommer jeg også herop og kigger de næste par dage.

Anna, 11 år
– Jeg skal bare kigge lidt. Jeg har gået til ridning, men holder pause i øjeblikket. Det er kun i eftermiddag her i eftermiddag, fordi jeg har andre planer i aften.

Mette Rask
– Jeg skal kigge lidt efter Rideudstyr. Jeg har selv islænder, der står i Dollerup ved Viborg og det er jo ikke helt målgruppen her, men om ikke andet skal jeg i hvert fald havde nogle nye ridebukser.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing