Spændende springning på Møllebakken

03-10-2015 21:14

Møllebakkens rideklub har i denne weekend åbnet dørene op til c-stævne i spring for både hest og ponyer. I dag havde de store heste indtaget ridehuset, hvor der blev redet stærkt og fejlfrit

Møllebakken er en af de rideklubber, som har de bedste stævneforhold. De to ridehuse er bygget sammen, sådan at man både kan se opvarmning og konkurrence ved bare at vende hovedet. De har ydermere fået fiberbunde i begge ridehuse, sådan at det er de mest optimale forhold for hest og rytter. Weekendens stævne er det første stævne med de nye bunde og med cirka 450 starter på to dage, må man sige at Møllebakken er et sted hvor rytterne gerne kommer.

I dag blev der blandt andet redet Lundemøllen Cup i LB1*, som er en cup fordelt over to kvalifikationer og en finale, alle på Møllebakken. Med store dorteringer og flotte ærespræmier, var der stor tilslutning i dagens klasse. Det betød også at der skulle rides stærkt for at være med i placeringerne og det blev der i den grad også. Vinder af klassen blev Matilde Skov på Thin Thin e. Phin Phin, som fløj fejlfrit ind over mål i tiden 16,23 sekunder, som var nok til at sende Mia Maj Kruuse Larsen på Viva Verlisa e. Versace (Opdr. Fam. Kruuse Larsen) ned på andenpladsen efter en nulrunde i tiden 16,25 sekunder. Lidt langsommere end de to først placerede, red Louise Reimann sig ind på tredjepladsen sammen med Katrinelysts Wonder e. Willemose (Opdr. Julie Krogh Hansen) med nul fejl i tiden 17,54 sekunder.

Derudover blev der også redet en LA1* og var det marginalerne som afgjorde placeringerne, da det var under et halvt sekund som afskilte de første fire placeringer. I en hurtig tid på 33,24 sekunder og en nulrunde, red Dennis Steffenauer sig til sejren på Boy-S e. Kreator XX. Nummer to blev Cristoffer Nerving Møllekær på Vestergaard's Ca'sani e. Casir Ask/Carano (Opdr. Sisse Holm-Thomsen og Kenneth Poulsen) med en tid på 33,31 sekunder, mens at Kirstine Nygaard Eis på Twilight e. Cristo/Calido I (Opdr. Peder Øllgård).

Dagens sidste og højeste klasse var en MB1*, som blev redet som en tidsspringning. Det betød at flere ryttere satsede og for nogle lykkedes det, men ikke for alle. En som det dog i høj grad lykkedes for, var Søs Rockhill Lysgaard på Varnick e. Heartbreaker/Voltaire som med en fejlfri runde, sikrede sig førstepladsen i klassen med tiden 51,63 sekunder. Herefter fulgte Mie Mundberg på Gangnam Style e. Mohill Cacalier Clover/All The Diamonds på andenpladsen med 52,83 sekunder, mens at Louise Pedersen på Frinka e. Carano/Corlando (Opdr. Asker Hesel) indtog tredjepladsen med en tid på 53,20 sekunder.

I morgen følger endnu en stævnedag på Møllebakken, denne gang er det dog ponyerne som skal i ilden.

Se startlister og resultater Her

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens stævne. Husk og se billederne på Ridehesten.com i næste uge!