Spændende omspringning ved Christmas Show

09-12-2017 07:20

Tolv ryttere mødtes i omspringningen i fredagens ARMINOX Grand Prix, og der var spænding til det sidste

Copyright Ridehesten.com
Thomas Sandgaard og DV-hoppen Nørremøllehøj’s Ariel
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter tre ugers springning på Vilhelmsborg med Warm Up, Baltic Cup og Christmas Show, er den fjerde og støreste del af Christmas Showet for alvor i gang. Lørdag bliver en festlig afslutning på det 13. Christmas Show, hvor der fejres juleaften i festlige rammer med minikoncert, speedklasser og Grand Prix, mens der søndag afvikles enkelte klasser som afslutning på stævnet.

76 ryttere mødtes i fredagens ARMINOX Grand Prix tur 145 cm, og det blev en særdeles god oplevelse for tilskuerne på Vilhelmsborg. Tolv ryttere formåede at ride hovedspringningen fejlfrit, og de mødtes i omspringningen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udenlandsk dominans
Norske Solveig Fotland Newermann på Wodka e. Kojak/Calvados red fejlfrit i tiden 38,73 sekunder, og det var der ingen af konkurrenterne, som kunne matche.
Thomas Sandgaard og DV-hoppen Nørremøllehøj’s Ariel e. Bøgegårdens Apollo/Cajus (opdr. Uwe Thomsen) snuppede andenpladsen efter en flot fejlfri runde i tiden 39,59 sekunder. Tredjepladsen blev delt af Maria Hjort Frederiksen og Dublé e. Diamant de Semilly/Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen) med Søren Møller Rohde på DV-hingsten Todt Un Prince Ask e. Baloubet du Rouet/Clair de B´Neville (opdr. Marius og Danielle Huchin), der begge red fejlfrit i tiden 39,79 sekunder.

Se alle resultaterne HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner