Spændende DM for ponydressurryttere

03-09-2016 20:55

Hovgaard Rideklub er i denne weekend værter for DRF-mesterskabet i dressur for ponyer i kat. I, II og III med Sydbank Cup og Stil Cup

I går lagde Sara Aagaard Hyrm sig i spidsen i kat. II såvel som kat. I, men i dag har den individuelle EM-medaljevinder Louise Fauerholm Christensen lagt sig forrest i kat. I, og så er der i både kat. I og II et par seje drenge med  topplaceringerne.

13 kategori III-ponyryttere har i dag redet deres første ridt ved DM-stævnet i Hovgaard Rideklub, og her ligger de topplacerede ryttere forholdsvis tæt. Det var Maja Emiie Leth, der med ponyen Magic Manipu i dag tog førrstepladsen med 70,111% efterfulgt af Amalie Smila Thomasen og Thers Hey Harlekin med 69,667%. På tredjepladsen med 68,889% kom Josephine Gert Nielsen og Schiwago. Kat. III-rytterne rider finalen i morgen kl. 7.30. Se dagens resultat HER.

Hos kategori II-rytterne var der i dag 20 ekvipager til start. Gårsdagens vinder Sara Aagaard Hyrm var igen i dag uovervindelig med ponyen FB Gangster, og de scorede i dag hele 73,496%. Alexander Yde Helgstrand formåede at holde fast i andenpladsen og scorede i dag med Jumanji 71,585%, mens Caroline G. Falkenskov og Traeumer med 70,285% sørgede for, at placeringsrækkefølgen forblev helt den samme som fredag. Kategori II-rytterne rider kürfinale kl. 9.10 i morgen søndag. Se dagens resultat HER.

I klassen for kategori I-ryttere var Sara Aagaard Hyrm i går svær at bide skeer med, men den ndividuelle EM-medaljevinder Louise Fauerholm Christensen viste i dag topform og lagde alle 23 konkurrenter bag sig. Hun og 13-årige Vegelin's Goya vandt klassen med 74,878%, mens Sara og Der Harlekin B fulgte tæt op med 74,309%. Tredjepladsen gik til Kristian Würtz Green, der opnåede 73,293% med Lilo L. Kürfinalen for kategori I-rytterne løber af stabelen kl. 11.30 imorgen søndag. Se resultat af lørdagens kat. I-klasse HER.

Finalen i DRF Stil Cup går i to afdelinger, hvoraf første afdeling blev afviklet ved landsstævnet i Hovgaard i dag bedømt af Gunilla Nyman Faurby og Mette Ehlers. Her gik sejren til Martine Hildan og ponyen Sacha med sammenlagt 151,316%. Præmier udleveres ved at kontakte Nathalie Horse Care. Se klassens resultat HER.

Se stævnets start- og resultatlister HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen