Skulle alle ældre ryttere ikke have den oplevelse?

28-09-2016 09:25

En hollandsk filmoptagelse af en 87-årig kvinde, der er tidligere rytter og nu ramt af sygdommen parkinson, har på internettet rejst verden rundt. Organisationen "Gemt Længsel" har givet hende en oplevelse, som burde være alle ældre ryttere forundt

Copyright Ridehesten.com

Hollandske fru Jacobs er 87 år gammel. Hun har hele sit liv elsket heste og levet et aktivt liv med heste både som rytter og kusk. Hestene betød alt for hende, da hun var ung, og hun slap ikke sin store interesse og lidenskab, før parkinsonsygdommen satte ind.

Hendes søn Jan vidste, at hans mor nærede et brændende ønske om at komme ud at ride igen, og den hollandske organisation Verborgen Verlangens (kan oversættes til Gemte Længsler), der hører under Grønne Kors har nu gjort det muligt at opfylde Nelly Jacobs ønske ved at få specialbygget en hestevogn.

Nyd videoen af den ældre kvindes besøg i stalden, hendes reaktion på duften og lyden af heste og berøringen. Liggende på en lærred over de to heste, der trækker vognen, mærker hun deres varme og ikke mindst deres bevægelser - og hendes ansigtsudtryk siger alt.... Se selv.

Copyright Ridehesten.com

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen