Overlegen sejr til Josefine Hoffmann ved Ecco Cup

03-11-2019 17:23

Heslegård Sportsrideklub har været vært for den sidste Ecco Cup-kvalifikation i år, hvor U25-rytter Josefine Hoffmann løb med en overbevisende sejr med næsten 10 procent til nærmeste konkurrent i den samlede konkurrence

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har de tre aldersgrupper, junior, ungryttere og U25-ryttere redet Kür i den sidste Ecco Cup-kvalifikation i år. Hos juniorerne blev det Anders Uve Sjøbeck Hoeck, der endnu engang kunne stille sig øverst på podiet. Samlet sluttede ekvipagen med 153,392 procent.

Sara Aagaard Hyrm og Thybo´s Laban e. L´Espoir/Michellino blev samlet nummer 2 med 148,969 procent, efterfulgt af Maria Mejlgaard Jensen og Antango du Feuillard e. Ampere/Jazz, der blev belønnet med 148,650 procent.

Hos ungrytterne gik den samlede sejr til Sara van Deurs Petersen og Katholm´s Ronaldo e. Blue Hors Don Romantic/Rambo med 147,892 procent, efterfulgt af en andenplads til Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador XX, der af dommerne fik 143,838 procent. Tredjepladsen gik til ungrytter Sophia Ludvigsen på Safari Klintgaard e. Sunny Boy/Blue Hors Don Schufro med 143,719 procent.

Overlegen sejr til Josefine Hoffmann

Ikke helt uventet blev det Josefine Hoffmann, som løb med sejren hos U25-rytterne. I sadlen på sin faste makker, Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Schufro har ekvipagen gennem weekenden leverede nogle overbevisende ridt, der af dommerne er blevet belønnet med hele 146,363 procent. Der er nærmest 10 procent til nærmeste konkurrent.

– Efter vores stævnepause siden EM i juli måned, hvor jeg havde de bedste ridt på Driver nogensinde, var jeg spændt på denne weekend. Driver og jeg har holdt et stabilt niveau hen over året, men der er så mange ting, der efterhånden bliver bedre og bedre, specielt mine galoppirouetter har jeg fået ret godt styr på, og mine piaff-ture bliver også bedre og bedre, fortæller Josefine Hoffmann, der har haft to fanstatiske ridt, og nu ser frem til at ride Ecco Cup finalen på Blue Hors i slutningen af måneden.

Andenpladsen gik til Caroline Hartmann og Broholms Don Sure e. Blue Hors Don Schufro/Future med en samlet bedømmelse på 135,915 procent. Trine Lind og Jubi´s Tenacity e. Tailormade Temptation/Blue Hors Don Schufro løb med tredjepladsen med samlet 135,519 procent.

Se alle resultaterne HER

ECCO Cup-finalen afvikles hos Blue Hors fra den 29. november til 1. december, hvor både pony, junior, ungryttere og U25 rytterne rider deres finale ved samme stævne. For kategori 1, for junior og for ungryttere er det de 15 bedste ekvipager der er kvalificeret til finalen, mens det er de 10 bedste for kategori 2 og for U25-ryttere.