Skal du med på Ung i DV's sommerlejr?

07-07-2022 19:07

Trine Askjær-Jørgensen

Så er det med at slå til nu. Tilmeldingsfristen er nemlig på tirsdag den 12. juli, og sommerlejren finder sted den 18.-22. juli på Vilhelmsborg som sædvanlig

Copyright Ridehesten.com
Der er blandt andet undervisning i mønstring på programmet ved årets sommerlejr. Foto: Ridehesten.com

Ung i Dansk Varmblod afholder traditionen tro igen i år sommerlejr på Vilhelmsborg, nærmere bestemt den 18.-22. juli 2022.

Tilmeldingsfristen er på tirsdag den 12. juli, så du kan nå det endnu!

Ung i DV's sommerlejr henvender sig til unge hesteinteresserede primært i alderen 12-25 år.

Man medbringer egen hest eller pony – alle typer er selvfølgelig velkomne! Hest og pony opstaldes i gode bokse, mens deltagerne overnatter på Vilhelmsborgs gode værelser med brus og toilet på hvert værelse. Der er plads til 2-3 personer pr. værelse.

På programmet er blandt andet:

  • 3 dages ridning og 1 dag med afveksling
  • Undervisning i springning og dressur
  • Faglig undervisning
  • Programridning for dressurdommer
  • Banetræning i springning
  • Grillaften med rundbold
  • Skovtur og hygge

Mens sommerlejren finder sted, afholdes UVM udtagelsen i dressur også på Vilhelmsborg. Så er planen at kigge på de fine dressurheste og lære lidt af det.

I år er der fokus på bedømmelse af hestenes eksteriør, og hvad det betyder for ridningen, så der vil være undervisning i eksteriør og teori omkring hesten. Derudover kommer en professionel groom og forbereder deltagerne til en soigneringskonkurrence, og der vil være undervisning og en konkurrence i mønstring.

Udover alt det faglige handler det selvfølgelig også om at få nogle hyggelige dage i hinandens selskab med masser af snak om heste og avl. Der bliver god tid til at nyde hinanden og hestenes selskab i både afslappede og seriøse omgivelser.

Læs mere om sommerlejren og tilmeld dig her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen