Kom til oplæg om svære folinger

15-11-2022 19:13

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Firkløverets Avlerklub har arrangeret et spændende indslag med en dyrlæge i forbindelse med Firkløverets Springakademis clinic i næste uge. Alle avlere, også avlere og interesserede der ikke er med i klubben, er velkomne til at deltage

Copyright Ridehesten.com
Mange avlere er allerede en del af Firkløverets Avlerklub. Foto: Firkløverets Avlerklub

I weekenden i næste uge afholder Firkløveret Springakademi endnu engang clinic for deres ryttere, hvor svenske Björn Carlsson vil stå for undervisning. I den anledning har Firkløveret Avlerklub ligeledes planlagt et spændende oplæg med en dyrlæge, der vil fortælle om hvad man kan gøre, hvis føllet ligger forkert ved foling. 

Det er dyrlæge Camilla Ringkjær fra IkeyVet der holder oplæg for avlerne i Firkløverets Avlerklub, men avlere og interesserede som endnu ikke er med i avlerklubben er også meget velkomne. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

Oplægget afholdes kl. 11.00 den 26. november 2022 i forbindelse med clinic på Riders Cup, Tybjergvej 14, 4160 Herlufmagle. Ønsker man at komme, og på den måde også få indsigt i hvad Firkløverets Avlerklub og Firkløverets Springakademi har at byde på, kan man melde sig til på akl@springakademi.dk eller på SMS til 28925568. Det er gratis at deltage. 

Fakta
Om Firkløverets Avlerklub

Firkløveret Springakademi har valgt at starte en avlerklub for at skabe en helhed mellem Danmarks springhesteavlere og akademiets ryttere. Akademiets avlerklub er en selvstændig afdeling, som under navnet Firkløverets Avlerklub, vil kunne deltage ved akademiets clinic mm., og på den måde lære akademiets ryttere at kende og sparre med hinanden avlere og ryttere imellem.

Avl er en vigtig faktor for udvikling i ridesporten, og Firkløverets Avlerklub er lavet i håb om at skabe et fællesskab, hvor springhesteavlere kan sparre med hinanden. Formålet med avlerklubben er at fremme den danske springhesteavl gennem forskellige arrangementer, hvor avlerne kan blive klogere på hvilket retning avlen skal gå, blandt andet gennem vidensdeling med hinanden og med interessante fagpersoner. 

Læs mere her.

Fold up
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen