Klædt på til sommerens hoppekåringer

28-04-2015 09:41

Sommerens DV-hoppekåringer starter allerede i juni måned. Hen over sommeren strækker kåringsturen sig over hele landet, så det burde være muligt at finde en dato, der passer dig og din hoppe

Til Dansk Varmblods hoppekåringer i juni måned er der tilmeldingsfrist den 15. maj 2015 - med undtagelse af kåringen den 7. juni, hvo tilmeldingsfristen er fredag den 8. maj 2015.

Datoer i juni

  • 7. juni: Region 5+6 (Ikast) Eksteriørkåring m. mulighed for løsspringning, samt 2 års bedømmelse i løsspr.
  • og gangarter
  • 20. juni: Region 4 (Sdr. Hygum) Sadelkåring spring og dressur
  • 21. juni : Region 2 (Ringsted) Sadelkåring spring og dressur samt 2 års bedømmelse i løsspringning
  • 21. juni : Region 4 (Sdr. Hygum) Eksteriørkåring m. mulighed for løsspringning, samt 2 års bedømmelse i løsspr.
  • og gangarter
     

En hoppekåring kan være en skræmmende ting at kaste sig ud i som nyt medlem. Dansk Varmblod har derfor lavet en lille brochure, så du kan blive godt klædt på, inden kåringsdagen. Se link HER


2-års hopper
2-års hopperne kan få en spændende sommer. Rundt om i hele landet er der 2-års skuer, hvor de unge hopper kan blive bedømt i enten springning eller dressur. De bedst hopper bliver udtaget til EQUSANA Eliteskuet den 29.-30. august på Vilhelmsborg. Her deltager de i dysten om at blive årets 2 år hoppe i springning eller dressur. En ærefuld titel, der giver løfter om fremtiden.
 
Er du klædt på til sommerens arrangementer?
Sommeren er fyldt med Dansk Varmblods arrangementer. Og så er det vigtigt at både hest og rytter har udstyret i orden. I Dansk Varmblods webshop kan du købe alt hvad hjertet kan begærer, så både du og din hest kan blive godt klædt på.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen