Sjetteplads til Julie Dankau i Aachen

15-07-2016 18:58

CHIO AACHEN - U-25 rytterne får også chancen for at starte ved verdens største ridestævne i Aachen takket være Liselott og Klaus Rheinbergers fond. Den chance har to danske ryttere taget

Copyright Ridehesten.com

To danske ekvipager var i dag til start i U25-Grand Prixen, nemlig 25-årige Julie Dankau med Overgaards Lawell og kun 18-årige Sille Engermann med Darius. Vi har modtaget kommentarerne fra den tidligere internationale dressurdommer, Jytte Lemkow, som rapporterer til Ridehesten.com:

"Julie Dankau og Overgaards Lawell e. Weltjunge/ May Sherif (opdr. Tove og Ove Nørgaard) sluttede på en flot sjetteplads i et felt med mange gode og øvelsesstærk heste. Julie havde desværre trukket startnummer et i klassen, hvor dommerne ikke rigtig havde fået fundet de høje karakterer frem, for hun fremviste en velgående, velplaceret og ustresset hest med bl. a. pæne passager og piaffer og flotte changementer. De opnåede 68,349%.

Klassen blev vundet af spanske Juan  Matute Guimon på Quantico Ymas med 72,093%  foran belgiske Laurence Roos på Fil Rouge som fik 70,465%. Først på tredjepladsen fulgte en rytter fra Tyskland. Danske Sille Engermann sluttede som nr. 13 af de 16 ekvipager"

Se klassens resultat HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen