Simone Vinther om weekendens sejr: Hun er en stjerne

18-04-2022 06:32

Annika Knudsen Lorentsen

Ved weekendens internationale stævne i Kristianstad lykkedes det danske Simone Vinther at ride sig til sejren i den 2-stjernede klasse i sadlen på Abildgaard Synergi

Copyright Ridehesten.com
Simone Vinther med Abildgaards Synergi. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale militarystævne i Kristianstad, Sverige, havde flere danskere succes i weekenden. I CCI2*-S blev det endda til dansk sejr. 

Her red Simone Vinther den 8-årige Abildgaards Synergi e. Cape Town S/ Lorentin (opdr. Ingeborg og Jørn Abildgaard) til sammenlagt 29,4 strafpoint, og det var nok til at sikre dem sejren. Ekvipagen red et dressurprogram der blev belønnet med 70,568 procent og med fejlfrie ridt på terrænbanen og springbanen endte de med deres strafpoint fra dressuren. 

– Jeg er rigtig godt tilfreds med Synergis indsats til weekendens stævne og stolt over, at hun går hen og vinder klassen. Særligt i så stærkt et felt på 68 ekvipager. Hun er kun 8 år og i gang med sin tredje sæson som militaryhest. Hun er en stjerne, og jeg har endnu ikke fået armene ned, fortæller Simone om weekendens sejr. 

Copyright Ridehesten.com
Podiet fra CCI2*. Fv. Tobias Jørgensen, Simone Vinther og tyske Peter Thomsen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen i klassen blev ligeledes dansk. Her var det Tobias Jørgensen der red den 11-årige Bon Cheval e. Bøgegårdens Boney M/ Sam-Sam (opdr. Lorens E. Jessen) til sammenlagt 30,2 strafpoint. Flere andre danskere blev ligeledes placeret i klassen. Vicky Mathiesen med Dejo e. Koppány/ Be My Grey blev nr. 8, Tobias Jørgensen med Engerupgaards Conesteban e. Esteban xx/ Coronado (opdr. Engerupgaard v. Lotte Holm) blev nr. 10, Mia Hastrup med Mario Gomez e. Aston Martin/ Koh-I-Noor (opdr. Bolette J. Emde) blev nr. 12 og Tobias Jørgensen blev nr. 15 med Lajgaardens Casanova e. Cannavaros/ Cornetto (opdr. Karina Josefsen).

I CCI3*-S blev det ligeledes til danske placeringer. Bedst var Cecilie Eriksen med Calvin e. Calypso/ Alchimist, som sluttede som nr. 6, men Mia Hastrup med Continue de Vision e. Contendro I/ Miner's Lamp xx blev nr. 9. 

Resultater fra stævnet. 

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev