Ladefoged 3'er i Grand Prix

07-05-2023 20:42

Annika Knudsen Lorentsen

I Norge har Kamilla Ladefoged Rasmussen leveret mange flotte resultater, og i dag tog hun tredjepladsen i Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen med Chico Z. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kamilla Ladefoged Rasmussen har haft et særdeles succesfuldt stævne i Drammen, Norge, og særligt med hesten Chico Z e. Clinton/ Quantum har hun præsteret på topniveau. 

Denne ekvipage er nemlig blevet placeret som nr. 3 i alle deres klasser. Først i 140 torsdag, siden i 145 cm fredag og i dag i den 145 cm høje Grand Prix-klasse.

I dag red de fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, og med den tredjebedste fejlfrie tid sikrede de sig en top-3 placering. 

– Jeg er rigtig glad for Chico og hans indstilling, han vil altid gerne være fejlfrit, og det ser man tydeligt på denne uges resultat, fortæller en glad Kamilla på vej hjem med færgen fra Norge. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens Grand Prix blev vundet af irske Shane Carey i sadlen på Skorphults Baloutendro e. Contendros 2/ Balou du Rouet. Følger man det danske landshold, vil netop denne hest nok virke bekendt, for det var hesten som Linnea Ericsson-Carey red VM på sidste år, men nu har hendes mand Shane overtaget tøjlerne. 

Andenpladsen gik til hjemmebanerytter, norske Therese Søhol Henriksen med Santos Z e. Spartacus TN/ San Patrignano Cassini. 

Resultater fra stævnet. 

Se video af Kamilla og Chico Z nedenfor.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner