Sikker sejr til verdensmester

19-10-2016 20:18

Britt Carlsen

Det blev ikke uventet til en sikker sejr i kvalifikationen i dressurchampionatet for 5-årige Victoria's Secret redet af Anna Kasprzak

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Hun blev lige lidt vågen inde på banen, og det gjorde hende helt fantastisk i travprogrammen, men det blev lige lidt svært for os i skridten, vurderer Anna Kasprzak efter sit ridt i dag på verdensmesteren Victoria's Secret e. Vitalis, som hun blot har ejet siden mellemrunden i Billund. Storskærmene inde i hallen forstyrrede den ellers meget fokuserede hoppe.
Dommerne gav hoppen et 10-tal for traven, og det kunne Anna varmt tilslutte sig, for som hun siger: I traven er hun en rigtig flyvemaskine og hun giver rytteren en helt fantastisk fornemmelse. Dommerne betegnede traven som dejlig, rummelig og elastisk, og for galoppen opnåede hun 9,5 mens det i ridelighed blev 9,8 og 10 for kapacitet, det gav en samlet vinderscore på 9,56 points. 

Tættest på Anna kom spanske Severo Jurado Lopez på avlshingsten Grand Galaxy Win e. Apache, som ellers startede sit ridt med et gigantisk rejehop af forskrækkelse, men Severo fik hingsten under kontrol og opnåede 9,3 for trav, 9,5 for skridt og 9,2 for kapacitet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der stod også Helgstrand Dressage på tredjeplasen som blev indtaget af Betina Jæger Jensen og Flora e. Floriscount, deres topscore kom med 9,0 i skridten. Betina har blot redet hoppen i tre uger, men hun har stor ros til den ridelige dame. De opnåede 8,86 points.

8 ryttere fik i dag direkte adgang til fredagens finale, og kan holde hviledag i morgen torsdag, hvor der er endnu 2 pladser i spil til finalen. 

Se resultatet af klassen HER.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen