Shane sikrede sejren

20-10-2016 23:12

Irske Shane Carey sikrede sejren i den 3-stjernede Grand Prix kvalifikation og nuppede en trailer fra Cheval Liberte

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var god underholdning i den 3-stjernede Grand Prix kvalifikation inde i Kingsland Main Arena for flere ryttere red efter sejren i klassen, som blev afviklet i to faser. Hurtigst af alle var irske Shane Carey. Den irske landsholdsrytter er gift med danske Linnea Ericsson-Carey, som denne weekend rider World Cup i Helsinki.

Den afgørende vending på banen i anden fase, krævede, at rytterne kunne holde hestene igang, og ikke miste fremadsøgningen. Enkelt heste stod næsten stille, når rytterne forsøgte at lave den snævre vending indenom en forhindring. Men Shane og Conenance e. Cornet Obolensky klarede den vending til linjen mod det sidste spring og linjen næsten til perfektion. - Et splitsekund følte jeg, hun stod stille, men så drejede hun lynhurtigt, fortalte Shane efter sejren. Han fandt at banen passede hoppen godt, hun er ekstremt forsigtig, fortalte han. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den regerende verdens- og europamester Jeroen Dubbeldam red sin guld-hest SFN Zenith NOP ind på en sjetteplads i klassen, og de høstede et stort bifald fra publikum. Bedste dansker blev ungrytter Emil Hallundbæk på Dazermie. Han standsede tiden godt et sekund efter Carey og sluttede på 8. pladsen.

Se resultatet HER: 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen