Severo og Fiontini vinder Grand Prix i Esbjerg

19-01-2019 20:33

Til landsstævnet i Esbjerg og Omegns Rideklub stod Severo Jurado Lôpez og Fiontini for sejren i Grand Prix, mens Carina Nevermann Torup sejrede i Prix St. George

Copyright Ridehesten.com
Severo og Fiontini.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der blev lagt hårdt ud fra morgenstunden, da der skulle rides Prix St. George i Esbjerg og Omegns rideklub. Her var det Carina Nevermann Torup der var bedst ridende på Soda Pop e. Sir Donnerhall I/Bonheur. Her red Carina til 73,904 %, og det var næsten et helt procentpoint foran Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors St. Schufro e. St. Moritz/Bonheur. Til gengæld er var det en utrolig flot debut parret havde i deres første Prix St. George, da de red til 72,939 %. Anne Troendegaard besatte trejdepladsen med Fürstenblick e. Fürstenball/Bernstein, da de red til 72,368 %.

I svær Intermediare I blev det Line Dahl Padetzski med Jakas Look Up e. Londonderry/De Noir der tog sejren, efter at det lykkedes Line at ride til 68,294 %.

Verdensmester vandt Grand Prix
Den tidligere vinder af VM for ungheste Fiontini e. Fassbinder/Blue Hors Romanov stod for sejren i Grand Prix, efter at Severo Jurado Lôpez styrede Fiontini sikkert rundt på banen. De stod for en sikker sejr, efter at de med næsten 2 procentpoints forspring til nr. 2 red til 75,133 %. Det var Anna Kasprzak der med 73,267 fik andenpladsen, efter hun havde redet fortrinligt rundt på Rock Star e. Rockwell/Weinberg. Nanna S. Merrald besatte tredjepladsen med Sådan Que e. Quaterback/Royal Diamond.  

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner