Sejr til Søgaard i Bundgaard Byg Cup

10-06-2019 11:27

Britt Carlsen

Berider Michael Søgaard har haft nogle travle dage ved Equitour DM, ikke alene har han redet sig helt i top med to heste i Bundgaard Byg Cup, men han har også tilbragt meget tid på opvarmningen som træner for flere ryttere (video)

Copyright Ridehesten.com
Vinder af Bundgaard Byg Cup blev Michael Søgaard der ses her sammen med direktør for Bundgaard Byg Arne Kvejborg samt dommer Kirsten Søgaard.

Det er ikke ofte, at ryttere får de præcist samme procenter i dressurkonkurrencerne. Det var ikke desto mindre tilfældet i dagens Bundgaard Byg Cup intermediaire I kür, hvor Michael Søgaard opnåede 73,417% på både Slæbækgårds Santino og på Jukebox, og dermed blev han placeret på både første- og andenpladsen i küren. 
I det samlede resultat pressede Carina Nevermann Torup sig ind på andenpladsen mellem Michaels to heste med Soda Pop. Betina Jæger Jensen/Nørregårds Denzel, Manuel Springhetti/Quatars Gold og Maria Anita Andersen/Præsteskovens Raquel fulgte på de næste pladser.

I den samlede stilling i Bundgaard Byg Cup har Michael Søgaard nu lagt sig i front, og han forventer også at deltage i den næste kvalifikation, som finder sted på Vilhelmsborg i slutningen af august. Han er glad for at deltage i den populære cup, bl.a. fordi det giver rytterne noget at ride efter og forberede sig til, lige inden hestene bliver klar til stor tur. 

Det samlede resultat ses HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen