Sejr til Shane i 7-års finalen

29-08-2010 16:38

Britt Carlsen

Banebyggeren havde udfordret ryttere og heste i 7-års championatsfinalen med en bane som krævede både ridelighed og kapacitet af hestene. Kun tre ekvipager formåede at indfri de krav og nå omspringningen
Copyright Ridehesten.com
Vinder af 7-års finalen Shane Carey og FIrst Rouge. (Foto: Ridehesten).

Linnea Ericsson var den første til at bevise, at banen rent faktisk kunne rides fejlfrit. Hun leverede en runde i noget nær opvisningsstil på Wida Jana e. Oklund, og vi måtte vente til klassens to sidste ryttere førend omspringningen var en realitet. Søren Knudsen og avlshingsten Coulthard e. Colman og Shane Carey/First Rouge e. First Bride fulgte Linnea ind i omspringningen. Linnea Erisson var først ude i omspringningen, og hun lagde pres på konkurrenterne med en fejlfri runde i tiden 34,08, men Søren Knudsen er mand for at ride en hurtig runde og han satsede 100% på avlshingsten, der kvitterede med at springe helt overlegent og meget forsigtigt. De kom i mål i tiden 30,66. Så var det op til den irske landsholdsrytter Shane Carey at sikre sejren på den hurtige og forsigtige First Rouge, og det gjorde han med lille margin - 30,12 sekund viste resultattavlen.

Links

Læs meget mere om championatsfinalerne i magasinet RIdehestens oktobernummer, og se vinderridtene her på sitet i de kommende dage.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen