Sejr til Irland og Tyskland

02-09-2018 14:02

Det blev desværre ikke til dansk sejr i de førte to klasser hos Absolute Horses i Sommersted. Bedste dansker i begge klasser blev Martin Dinesen Neergaard

Copyright Ridehesten.com
Martin Neergaard Dinesen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev Cameron Hanley der med PMH Pollyanna e. Marius Claudius/Royal Bravour der efter en hurtig runde smuttede med sejren i sølvturs Grand Prix, efter de var næsten 1½ sekund hurtigere end andenpladsen. Der var ikke megen tvivl om, at han ville løbe med sejren efter det ridt – for det så umuligt ud at slå. Det var primært de udenlandske ryttere, der kæmpede om topplaceringerne. Hollandske Piet Raijmakers Jr. blev nr. 2 med Van Schijndel’s Double Bee e. Lord Z/Tangelo van de Zuuthoeve, og Bruce Goodin fra New Zealand indtog tredjepladsen med Pop Non Stop e. Non Stop R.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Man skulle helt ned på 8. pladsen, før der var en placering til Danmark – men så var der også tre af dem lige i rap. Det var Martin Dinesen Neergaard der med Cressendo Bv Z e. Canturano/Cassini I, der blev nr. 8 foran Camilla Mortensen og Helena Skare Viller.

Resultat af klassen kan ses her.

Vanvittig hurtig tur gav sejr
Tyske Mario Stevens stod for sejren på den kun 6 årige Botakara e. Balou du Rouet/Espri i Youngster Cup for 6 og 7-årige heste.  Med en tur hvor alle vendinger sad lige i skabet og der ikke blev rørt en bom undervej, var sejren næsten sikkert i hus – spørgsmålet var kun, om de 7-årige var lige så hurtige og ridelige rundt på banen? Helt til slut skulle den tur vise sig umulig at slå. Med over 4 sekunders forspring til klassens nr. 2 og bedste dansker var det en stensikker sejr.

Det skulle vise sig, at top 4 alle bestod af 6-årige heste, og bedste dansker var endnu engang Martin Dinesen Neergaard, denne gang på den velspringende Clear The Way e. Clearway/Coronado (opdr. Camitz Equestrian). Norske Veronika Gylthe stod for tredjepladsen på Elsinore Colby og fjerdepladsen gik til Rikke Haastrup Kristensen på Nomanee e. Nonstop/Carthago Z.

Resultatet af klassen kan ses her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner