Sejr til de danske hold ved Baltic cup

23-05-2015 23:53

Danskerne var ikke til at røre, da de vandt holdspringningen for både kat. I, II og III ved dagens stævne på Capacity

Allerede fra den første holdspringning, satte danskerne sig på førstepladsen, dog ikke i den individuelle konkurrence. Vinder holdet fra Danmark bestod af: Amanda Sondrup Henriques/Flashy Gold Finch, Julie Karoline Terp/Claughaun Thady,  Josefine Sandgaard Mørup/Bølle og Josephine Christian Jacobsen/Dykebeck Wild Hazel Nut. Individuelt i konkurrencen blev det til svensk sejr til Phillip Svitzer der med Oliver red ind over stregen i tiden 26.90 sekunder efter en fejlfri omspringning. Båden andenpladsen og tredjepladsen blev dansk, idet de gik til samme rytter. Amanda Sonderup Henrigues formåede at blive nummer to med Korreborg's Joachim med nul fejl i tiden 27.58 skeunder, efterfulgt af hendes anden pony Flashy Gold Finch ligeledes med nul fejl, bare i tiden 27.96 sekunder.

For kat. II gjorde danskerne det samme, de vandt nemlig også hold konkurrencen her. Holdet bestod af: Charlotte Klarskov Jensen/Sullivan John, Lucia Emilie Arndal/Copper Caramel, Emilie Morsegaard Christiansen/Ballintubber Beauty og Noona Wildfang/Corbeagh Claire. Her blev det også til dansk sejr individuelt, da Maria Barnewitz Scou sejrede på Flying Ronaldo med en nulrunde i omspringningen i tiden 38.20, mens at Celeste Christine Arndal indtog andenpladsen på Fredbos Mesterix med 0 fejl i tiden 39.18 sekunder. Nummer tre blev Emilie Morsegaard Christiansen på Ballintubber Beauty som gjorde de andre kunsten efter med en fejlfri runde i omspringningen, bare i tiden 39.35 sekunder.

Dagens sidste holdspringning var for kat. I og her sluttede danskerne endnu engang på førstepladsen. Denne gang bestod holdet af: Benedikte Rie Truelsen/Strattonstown Nearly Gone, Celeste Christine Arndal/Legolas, Anne-Kristine Rie Truelsen/Bel Air og Clara Hallundbæk/Saorsie. Endnu engang blev det danske flag hejst til vejrs da Cecilie Nathalie Schack Lord på Kaiser Cash red sig ind på førstepladsen i tiden 39.32 med en 0 runde. Herefter indtog Anne-Kristine Rie Truelsen både anden og tredjepladsen, med henholdsvis Westside Ranger og Bel Air, med fejlfri runder på begge ponyer i tiderne 39.37 og 40.50 sekunder.

Herefter var det tid til Grand Prix for juniorer, efterfulgt af Grand Prix for U25. For juniorerne blev vinderen Mette Meyer Jensen på Efendi med 0 fejl i tiden 40.17 sekunder, mens vinderen hos U25 blev Amanda Bjerrum Schjørmann på Crown Of Denmark Z med 4 fejl i tiden 78.01 sekunder.

Stævnet fortsætter i morgen hvor der endnu engang vil være en masse spændende springning!

Ridehesten har været tilstede i dag og vil være det igen i morgen. Husk og se billederne i næste uge!