Sejr i international debut for Heiline's Danciera

27-09-2019 18:40

På den bare 8-årige Heiline's Danciera vandt Carina Cassøe Krüth i dag den CDI3* Grand Prix på Flyinge, mens at det også blev til dansk sejr i Prix St. Georgs-klassen

Copyright Ridehesten.com
Fra da Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera debuterede i Grand Prix på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Stine Gertsen

Det er kun lidt over en måned siden at berider Carina Cassøe Krüth debuterede Heiline's Danciera e. Fürstenball/De Niro (opdr. Stald Heiline) i Grand Prix-sammenhæng ved landsstævnet på Vilhelmsborg, hvor de trak sig sejrrigt ud af både Intermediare II og Grand Prix med knapt 75%.

I dag havde ekvipagen endnu en debut - denne gang i Grand Prix på internationalt plan. Med 72,00% blev det til en absolut godkendt præstation fra ekvipagen, som ligeledes vandt klassen foran svenske Tinne Vilhelmson Silfvén.

– Vi havde en virkelig god tur fortæller Carina Cassøe Krüth over telefonen og fortsætter – Vi havde lidt fejl som selvfølgelig koster lidt points, men det var "ubetydelige" fejl som i tilbagetrædningen og i galopanspringet. Hun hørte bare efter i alle de svære øvelser, fortæller Carina mens hun lidt taber pusten og erkender hvor fantastisk det er af en hest på blot 8 år

I morgen kl. 12.05 skal der rides Grand Prix Special, hvilket betyder endnu en debut for Danciera og Carina som har starttid klokken 12.47.

– I morgen rider vi det bedste vi har lært også må vi se hvordan det går. Efterfølgende regner jeg med at starte hende ved det 3* stjernede stævne på Blue Hors i næste måned også bruger vi resten af vinteren på at få gjort tingene endnu bedre inden næste år, slutter Carina.

Se resultatet af klassen HER

Sejr til Søgaard og Santino
Efter Grand Prix-klassen sørgede Michael Søgaard for at få den danske nationalmelodi spillet for fjerde gang ved stævnet på Flyinge. Med 10-årige Slæbækgårds Santino e. Sir Donnerhall I/ Carano (opdr. Dorte Bak Himmelstrup) vandt han Prix St. Georgs-klassen med 71,94%. Som nummer tre fulgte Anne Troensegaard på Kipling Tsf e. Hofrat/Hohenstein E.H. (opdr. Peter Christensen) med 71,35% mens Carina Cassøe Krüth endnu engang måtte til præmieoverrækkelse, da hun med Heiline's Zackton e. Blue Hors Zack/Come Back II (opdr. Stlad Heiline) blev nummer fire med 70,05%.

Se resultatet af klassen HER og startlister for resten af stævnet HER.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner