Schou i top-10 i LGCT (video)

13-08-2023 21:12

Trine Askjær-Jørgensen

Sammen med Billy Matador rundede Andreas Schou weekendens Longines Global Champions Tour-stævne i London af med en flot placering i et stærkt felt

I denne weekend er Longines Global Champions Tour i London, England, hvor en enkelt dansk springrytter har taget turen til. Sammen med den 9-årige hingst Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo rundede Andreas Schou stævnet af med en flot præstation.

I søndagens 160 cm høje 5-stjernede Grand Prix-klasse, som både tæller til Longines Global Champions Tour Ranking-listen og Longines Ranking (verdensranglisten), red parret en fejlfri hovedrunde i tiden 73,73 sek.
I omspringningen fik de otte fejl i tiden 46,94 sek., men det var altså nok til en niendeplads og en klækkelig præmiesum at tage med hjem. 

Sejren i klassen gik til Jessica Springsteen, og ja, den amerikanske rytter er datter af den verdenskendte musiker Bruce Springsteen og har tilmed også nogle heste, der er opkaldt efter faderens sange såsom Hungry Heart. Denne gang var det dog med Don Juan van de Donkhoeve e. Bamako de Muze/ Heartbreaker, hun tog sejren.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Se video af Andreas og Billy Matadors flotte ridt:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen