Schou har solgt Quadrosson Ask til Slovakiet

14-11-2021 15:48

Annika Knudsen Lorentsen

Efter et utal af succesfulde stævner i sadlen på Quadrosson Ask har Andreas Schou nu givet tøjlerne videre til den slovakiske rytter Radovan Sillo, som har investeret i den velspringende vallak

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrosson Ask da de var på det vindende hold ved Nations Cup i Uggerhalne i år. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

I samarbejde med Anders Kirk Johansen har familien Schou haft den velspringende Quadrosson Ask e. Quadros 3/ Carentan i stalden i fire år, og sammen med Andreas Schou har den 10-årige vallak haft stor succes. 

Senest vandt parret en 145 cm klasse i portugisiske Vilamoura, men sammen kan de tælle hele 44 fejlfrie runder med placering, fejlfrie runder i Nations Cup, en andenplads i Falsterbo Derby og placeringer i 5-stjernede internationale klasser. 

– Vi kommer til at savne ham rigtig meget, men det bliver spændende at følge ham i fremtiden, fortæller Andreas Schou, som også kan løfte sløret for, at det er den slovakiske rytter, Radovan Sillo, der har købt den velspringende hest. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrosson Ask i Rotterdam. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Radovan Sillo har redet WEG (VM) flere gange, ligesom han har deltaget ved EM og redet et utal af springklasser på allerhøjeste niveau. Quadrosson Ask rejser altså videre på nye eventyr, og tøjlerne gives videre fra den danske toprytter til Radova, som altså kommer fra Slovakiet. 

Se alle Quadrossons internationale resultater her.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrosson Ask på hjemmebane hos Absolute Horses. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen