Sara sejrer igen

29-08-2015 20:34

Lørdag eftermiddag var 24 kat. I ponyer til start i 2. afdeling af DRF-mesterskaberne i ponydressur. Dagens klasse gik i en PRM, og vinder af klassen blev igen i dag Sara van Deurs Petersen og ponyen Farbenfroh

Sara van Deurs Petersen og Farbenfroh - her i Holte tidligere i år.

Sportsrideklubben Vallensbæk er i denne weekend vært for DRF- mesterskaberne i dressur for kat. 1, 2 og 3 ponyer, og søndag afvikles finalerne for alle tre ponykategorier. Det er muligt via Dreamsport.tv at følge finalerne live.

Endnu en sejr til Sara og Farbenfroh
Som i går blev det Sara van Deurs Petersen (VAL) og Farbenfroh, der tog sejren. De opnåede den flotte sum af 75,732 % i dagens klasse. Og man kan fristes til at sige, at dagen i dag blev en kopi af i går, i hvert fald hvad angår de tre førstplacerede ryttere, for 2. pladsen gik – som i går – til Louise Fauerholm Christensen (SBR) og Vegelin’s Goya. Dommerne belønnede deres ridt med 75,366 %. Ligeledes som i fredags gik Tredjepladsen til Nikoline Ulrich (LYK) og Dornick-Son. Parret fik 72,480 %.

I det samlede regnskab inden finalen i morgen ser det således ud: Sara van Deurs Petersen fører mesterskabet med 151,501 %. Ind på en 2. plads kommer Louise Fauerholm Christensen med 148,87 %, og på en foreløbig bronzekurs ligger Nikoline Ulrich med 145,429 %.

Finale søndag
I morgen kl. 15.30  rides mesterskabsfinalen i en FEI pony Kür. Startberettigede er de 15 ekvipager, der har det bedste samlede resultat fra 1. og 2. afdeling, idet ekvipagernes opnåede procenter fra 1. og 2. afdeling sammenlægges med 3 decimaler.Det samlede resultat af mesterskabet beregnes således: De opnåede procenter (med 3 decimaler) fra 1. og 2. afd. Sammenlægges og benævnes herefter ekvipagens point. DRF-Mester er den rytter, der sammenlagt i 1., og 2. afd. og finalen har opnået flest point. Ved lige antal point vil rytteren med den højeste tekniske karakter i Kür være højest placeret.