Fuld gang i landsstævnet hos Sportsrideklubben

26-06-2021 06:51

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge afholder Sportsrideklubben landsstævne for både pony og hest, og de to første dage ved stævnet er veloverståede

Copyright Ridehesten.com
Den flotte græsbane i Bernstorffsparken. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landstævnet hos Sportsrideklubben, som bliver afholdt på den smukke græsbane i Bernstorffsparken, er i fuld gang, og både torsdag og fredag har budt på flot ridning fra de hesteryttere, der har taget turen til Gentofte, for at deltage ved landsstævnet. 

Torsdag, fredag og i dag lørdag, afvikles der nemlig landsstævneklasser for heste, mens der lørdag og søndag afvikles klasser for pony. 

Flotte runder
Både torsdag og fredag har rytterne leveret gode runder, og torsdagens højeste klasse blev vundet af Camilla Fliedner Ernst. I denne MA1* red hun nemlig fejlfrit og hurtigst rundt på banen i sadlen på den velspringende hoppe Fiona Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Carthago (opdr. Stutteri Ask). 

Ikke langt efter blev det Mie Mundberg Hansen og Gangnam Style e. Mohill Cavalier Clover/All The Diamonds på tredjepladsen, mens det blev Martin Neergaard og Ibalou e. Balou du Rouet/Highline på tredjepladsen. 

I fredagens højeste klasse, som var en 140 cm høj MA2*, blev det Jeff Paw Nielsen med Ibiza K e- Vigo d'Arsouilles/Phin Phin, der tog sejren efter et flot og hurtig runde. På andenpladsen blev det Martin Neergaard og Ibalou, som altså endnu engang red en topplacering i hus. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen gik til Frida Bjerg Pedersen med Wierze ze Moge Latac e. Eldorado van de Zeshoek, som ligeledes har haft et succesfuldt stævne indtil videre, med tre placeringer i top-3. 

Se resultater fra alle klasserne her.

Copyright Ridehesten.com
Jeff Paw Nielsen og Ibiza K. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Klar til Walber Cup
I dag er Sportsrideklubben klar til endnu en dag ved landsstævnet, hvor dagens højdepunkt må være tredje kvalifikation i Walber Cup, som er kvalifikation til årets DRF Mesterskab for klubhold i springning. 

Her mødes 11 hold for at dyste om værdifulde point frem mod finalen, som afvikles hos Hjallerup Rideklub senere på året. 

Se startlisten til Walber Cup her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen