Sådan laver du en god salgsannonce

18-03-2020 15:04

Skal du sælge din hest? Du får her en guide til, hvordan du laver den gode salgsannonce på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når du skal sælge din hest, kan du oprette din annonce på Ridehesten.com. Få her en række tips og tricks til den gode salgsannonce.

1. Tekst

Hold teksten kort og kontant, beskriv hestens bygning, bevægelse og temperament, samt uddannelse og evt. resultater. Fortæl gerne, hvis der er foretaget handelsundersøgelse og røntgen, men lad køber selv om at konkludere på resultaterne. Husk at åbenhed er lig med troværdighed. 

2. Fotos

Opstillingsfoto?? Vælg en naturlig og neutral baggrund, hvor hesten står på et plant underlag. Fotografen bør stå vinkelret på hesten, og så kan du bruge et spejl eller lignende til at få hesten til at hvælve halsen og spidse ørerne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridebilleder? Fang det rette moment, hvor hesten øger sine gangarter med bagbenene inde under kroppen og forparten kommer på af jorden. Rytteren har pudset støvlerne og er i neutral påklædning. 

Husk at du frit kan vælge billeder af din hest i Ridehesten.coms store fotodatabase, når du opretter din annonce på Ridehesten.com.

3. Video

Vær gerne alene på banen med hesten, når den filmes, så andre ekvipager og lignende ikke fjerne fokus. Hav også hesten tæt nok på, til at køber kan se hesten tydeligt. Den færdige video bør være kort, men vise hesten i alle tre gangarter - klip evt. de bedste øjeblikke sammen, men ikke for mange klip, da det kan virke, da det kan virke utroværdigt.

4. Sociale medier

Når du har oprettet din salgsannonce i Ridehesten.coms hestesalgsdatabase, kan du sagtens gøre gratis reklame for den ved f.eks. at dele et link til annoncen på Facebook, så endnu flere ser annoncen.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen