Så er VIP-logen udsolgt i Herning

01-02-2019 15:06

I år fejrer Dansk Varmblod at det er 40. gang man tog en modig satsning, og flyttede forbundets hingstekåring til MCH Messecenter Herning, og tilslutningen til årets arrangement i hesteverdenen har været overvældende

Copyright Ridehesten.com

Da Dansk Varmblod flyttede, først fra den runde hal B, til den store hal M og siden ind i Jyske Bank Boxen blev der plads til flere tilskuere og mere plads i VIP-logen. Interessen for at købe billetter til Dansk Varmblods Hingstekåring går bedre end nogensinde før. Faktisk ligger det i skrivende stund 30% foran den sædvanlige status på dette tidspunkt. Det lover godt for hingstekåringens 40-års jubilæum, der løber af stablen i dagene 6.-10. marts 2019. Der er dog lavet nogle ændringer af opsætningen inde i Boxen, så der bliver plads til endnu flere tilskuere, og samtidig fik forbundet mulighed for at udvide VIP-området med yderligere 11 borde, så der i alt er 171 VIP-borde. Lørdag aften vil der være 1300 VIP-gæster til gallashow. Og selvom det lyder som et svimlende antal, så melder direktør Casper Cassøe nu udsolgt i VIP-logen.

Det må være en ganske særlig oplevelse for Dansk Varmblods medlemmer, at de, sammen med over 300 engagerede frivillige, formår at afvikle et event af denne størrelse. De kan med stolthed se tilbage på udviklingen de seneste 40 år, og bryste sig af, at det er ganske usædvanligt for en medlemsorganisation at kunne leverer et event i denne størrelsesorden, der ikke har sin lige i hele verden. Når de første heste bliver trukket ind i deres bokse i MCH Messecenter Herning venter fem fantastiske dage, hvor ryttere og avlere på alle niveauer kan glæde sig til et arrangement, som er berømmet langt ud over landegrænserne. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen