Så er mesterskaberne på plads

04-10-2019 08:48

Nogle af mesterskaberne for de kommende sæsoner er netop blevet fordelt, og det betyder, at de kommende springmesterskaber går til Absolute Horses og Danish Derby, mens Ringsted Sports Rideklub fortsat er vært for dressurmesterskaberne for junior og young riders

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Kommende springmesterskaber går til Absolute Horses og Danish Derby
Springmesterskaberne for de kommende sæsoner er netop blevet fordelt, og der har endnu en gang været flere gode ansøgninger for Springudvalget at vælge imellem. DM for seniorer og Agria DRF-mesterskabet for junior- og ungryttere går i 2020-2022 til Absolute Horses, der således kan fejre 10-års DM-jubilæum næste år. Det indendørs Agria DRF-mesterskab for seniorer og junior- og ungryttere skal fortsat afholdes af Danish Derby Hestesportsrideklub på Vilhelmsborg fra 2021-2023.

Ringsted Sports Rideklub fortsat vært for dressurmesterskaberne for junior og young riders i 2020-2022
Mesterskaber under Dansk Ride Forbund fordeles typisk for en 3-årig periode og sendes i udbud blandt alle stævnearrangører. De næste tre års afvikling af Agria DRF-mesterskaberne i dressur for junior og young riders har været sendt i udbud henover sensommeren. Dressurudvalget har nu vurderet de indkomne ansøgninger og har på den baggrund tildelt Ringsted Sports Rideklub (RSR4) i distrikt 4 mesterskabet for de kommende tre år. Klubben har også i år været vært for netop dette mesterskab, hvor de afviklede et super stævne.

/DRF

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen