Rolf og Casall Ask i finalen! - opdateret med video

06-09-2014 16:46

WEG - Det var næsten så spændende som det kunne blive. Da Rolf-Göran Bengtsson red på banen som sidste rytter kunne han tåle ét nedslag og det kom på forhindring nr. fire

Det blev helt ulideligt spændende, da afgørelsen skulle falde i dag ved WEG i Normandiet. Springrytterne kæmpede for en plads i søndagens heste-byt-finale blandt de fire bedste ryttere, og da både Beezie Madden og Patrice Delaeau red fejlfrit, til det franske hjemmepublikums enorme jubel, så lå der maksimalt pres på Rolf-Göran Bengtsson, han og Casall Ask har været så suverænt kørende her i Caen, at de kun stod noteret for 0,34 fejl fra omregningen i tidsspringningen den første dag. Dermed kunne Rolf tillade sig at få et nedslag og alligevel være blandt de fire bedste. Det nedslag kom allerede på forhindring nr. fire og foran ham havde han både Rolex trekombinationen og Aaltech oxeren, det sidste spring, som havde givet problemer for så mange i dagens klasse.
Rolf så dog ud til lige at stramme samlingen i Casall efter nedslaget, og resten af banen overvandt de i vanlig sikker stil.
Daniel Deusser og Cornet d'Amour har set meget sikre ud hernede, men på forhindring nr. 8 lød der et klonk, den hvide vallak satte en hov på bomen, der røg ud af holderen, og med det Daniel og tyskernes forhåbninger om en plads i finalen. Den sidste plads tilfaldt den nye verdensmester for hold, Jeroen Dubbeldam og Zenith SFN, der havde produceret en sikker 0-runde.

Det endelig resultat blev altså:
1 Patrice Delaveau/Orient Express HDC - 4,08
2 Beezie Madden/Cortes C - 4,18
3 Rolf-Göran Bengtsson/Casall Ask - 4,34
4 Jeroen Dubbeldam/Zenith SFN - 6,25

Se hele resultatet her 

Se interview med mere med Rolf på svensk tv her

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald