Ridesporten kostede 22-årig livet

06-09-2016 14:21

Sidste onsdag kostede ridesporten endnu et ungt liv, Rebecca Weissbard fra Long Island. Her blev hun ved et springstævne erklæret død på ulykkesstedet

Copyright Ridehesten.com
Rebecca Weissbard da hun vandt guld ved Maccabiah Games

I søndags kunne en amerikansk familie begrave deres bare 22-årige datter Rebecca Weissbard, efter hun omkom i en springulykke ved stævnearrangementet Horse Shows in The Sun i Hudson Valley.

Blot en time forinden dødsulykken havde Rebecca netop vundet en springklasse på 100 cm. Hesten hun red hedder Remember Me og var en hest, som Rebecca havde i ridning for en kunde.

Under anden klasse, som var endnu en 100 cm-klasse, rammer hesten ind i springet og dermed kastes Rebecca ud af sadlen for derefter at blive mast under hesten, idet den lander oven på Rebecca og knuser hende.

Hendes mor kom hende hurtigt til undsætning som den første, men det var nyttesløst at give datteren hjerte-lungeredning, da hun var død på stedet.

Siden Rebeccas død har hun været hyldet rundt om i hele verden på de sociale medier af venner og bekendte fra sporten.

Hesten, som styrtede sammen med Rebecca, slap fra ulykken med blot nogle småskader.

Den unge springrytter havde tidligere konkurreret på internationalt niveau, hvor hun blandt andet vandt en guldmedalje for USA i 2013 ved Maccabiah Games i Israel. 

Kilde: Dailymail

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen