Riders Cup skudt i gang - Shannon Ketterle i front

03-08-2016 22:24

Hanne Prier

Anden weekend af Riders Cup er startet som en noget våd affære, men på trods af vejret ikke helt viser sig fra sin bedste side, har der været flot ridning og i dagens første klasse var intet mindre end 76 starter

Copyright Ridehesten.com
Shannon Meinert Ketterle satte konkurrenterne til vægs med en flot nulrunde og dagens hurtigeste tid

Dagens første klasse var youngster tour for de 5, 6 og 7-årige heste. Klassen blev afviklet som en metode B4 i højden 115/125/130 cm.

Det var de 7-årige heste der dominerede feltet i det fem ud af de seks første placerede var 7-års heste, heriblandt vinderen svenske Robin Ingvarsson og hesten Luxor L e. Ludwigs Champion/ Lasandos. Lars Kragh Iversen blev bedst placerede dansker med en andenplads på hesten Hiteck e. Heatbeat/ Cajus. Tredjepladsen blev besat af tyske Hannes Ahlmann og hesten Dialo e. Dirado.

Dagens sidste klasse var en CSI1 small tour på tid, og her kom Dannebro til tops da Shannon Meinert Ketterle på hesten Heartcor M e. Heartbeat/Cordelight red den absolut hurtigeste tid på 58,90 sekunder og hensatte andenpladsen til svenske Henrik Ankarcrona på hesten Ultiva e. Tornesch/ Ulinja. Tredjepladsen gik ligeledes til en svensk ekvipage, nemlig Jørgen Larsson og Isa L e.  Cardento/ Ina VIII.

Se resultater for klasserne HER

I morgen starter første klasse kl 9.00 og der bliver lagt ud med en youngsterklasse i metode B4 A, hvor hele 81 ekvipager er meldt til start.

Se mere om Riders Cup den kommende weekend HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen