Rideklub fik støtte til indkøb af voltigeringshest

05-11-2021 13:04

Med støtte fra DIF og DGI's genstartspulje har Hvidovre-Avedøre Rideklub (HVR) nu kunnet indkøbe en ny voltigeringshest til rideskolen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvidovre-Avedøre Rideklub (HVR) i Hvidovre har fået 65.000 kr i støtte fra DIF og DGI's genstartspulje. Med bevillingen har HVR kunnet indkøbe en stærk, sød og nervefast ny hest, nemlig den røde hoppe Minnie på 13 år.

Minnie vil blive brugt til at styrke disciplinen voltigering, som faktisk er den eneste holdsport inden for ridning. Da HVR for nylig modtog den glædelige nyhed om bevillingen, blev der afholdt introduktionsaften til voltigering, hvor klubben fik næsten 20 entusiastiske børn som nye medlemmer. Dem havde klubben ikke kunnet sige velkommen til uden den nye hest. Når Minnie lige har fået lidt mere træning i den nye disciplin, skal hun aflaste en af HVR’s andre heste, der ikke kan klare så mange nye voltigører.

Fakta
Gang i foreningslivet efter corona nedlukning

HVR har modtaget bevillingen på 65.000 kr fra DIF og DGI's genstartspulje, der er oprettet på baggrund af corona nedlukningen af idræts- og foreningslivet. Puljen har til formål at støtte lokale idrætsforeninger i arbejdet med at skabe aktiviteter og oplevelser for alle. Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser for danskerne.

Fold up
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det særlige ved Minnie er også, at hun tidligere har været brugt inden for handicapridning. HVR har et stort fokus på at kunne tilbyde kvalitetstid i omgangen med hestene og forskellige former for ridning til så bred en gruppe af børn, unge og voksne som muligt. Som formand Rikke Modell udtaler: – Vi er meget glade for, at vi med Minnie også vil kunne gøre en ekstra indsats inden for handikap ridning, som vi er en af de relativt få rideklubber der har tilbud indenfor.

I HVR glæder Rikke Modell og de knap 300 medlemmer sig over at kunne komme i gang med den nye hest i rideskolen og byde de mange nye ansigter i foreningen på en masse sjove og spændende oplevelser. HVR er den eneste rideskole i Hvidovre, og det er ikke bare medlemmerne, men også mange forbipasserende, der hver dag har lejlighed til at glæde sig over synet af de dejlige heste på markerne og også at kunne få en lille hygge sludder med hestene, når de står og kigger ud af staldvinduerne.

/Pressemeddelese.

Copyright Ridehesten.com
Minnie tog første træningslektion med en akrobat på ryggen i stiv arm. Foto: Privat.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen