Ridehesten er på hestemodemessen SPOGA (Video)

05-09-2017 09:52

Marie Helene Rigård Rohleder

I disse dage besøger Ridehestens udsendte den internationale SPOGA modemesse til hest og rytter i Köln, hvor vi ser på det nyeste udstyr og trends til hele ekvipagen

Copyright Ridehesten.com
Modemessen SPOGA byder på rideudstyr i mange forskellige former, farver og med diverse flotte udsmykninger.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er alt, hvad hjertet begærer på det fire etagers messecenter, som danner rammen for den internationale modemessse til hest og rytter, SPOGA.
Foruden dækkener, hovpleje, sadler og hovedtøj til heste byder SPOGA også på specialdesignede farverige bælter, letvægts carbon-ridehjelme, ridestøvler lavet af kork, fold-sammen regnjakker og en glitrende sadel belagt med glimmer i similisten.
Alle ridestøvlerne er så gennempudset, at du kan spejle dig i det bløde handskelæder. Underlag, dækkener og gamacher kæmper om at fange din opmærksomhed med den ene friske nuance af blå, grøn og rød efter den anden. Similistenene skinner om kap på læderpandebåndene, og de smilende leverandører står klar til at fortælle og sælge ved deres respektive stande.

Ridehestens udsendte har blandt andet besøgt de store modebrands indenfor hesteverdenen som eksempelvis Kingsland, Bucas, Equality Line, Scan Horse og Horsecrown, for at indsamle informationer og tage billeder af de allernyeste modetrends indenfor hesteverdenen, som du kan købe i butikkerne og på nettet om ganske få måneder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Glæd dig til at læse meget mere om SPOGA messen og de enkelte produkter i et af de kommende numre af Ridehesten.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen