Ridehesten er på gaden

31-07-2014 13:44

Headshaking, hestens hørelse og WEG - det er nogle af de emner, som du kan blive meget klogere på i Ridehestens augustnummer

Copyright Ridehesten.com

I det nye nummer af Ridehesten kan fordybe dig i en lang stribe artikler, der giver nye viden om både faglige emner, sport og nogle af de mennesker, som præger den danske hesteverden.

Du kan møde en af de danske kometer inden for voltigering, Leon Lynnerup. Han startede med at gå til ridning og fik for sjov tilbudt en tur på klubbens voltigeringshest - og det var lige ham. Siden da er han holdt op med at ride, for voltigeringen og al den fysiske træning ved siden af tager simpelthen alt hans tid.

Du kan også tage med Ridehesten til England, hvor vi har besøgt en af de fremmeste - og nyeste - stutterier. Mount St. John har været på vild indkøbstur gennem Europa og bragt  en stribe guldrandede avlshopper og ungheste med sig tilbage til England, hvor målet er, at de skal danne grundlag for den næste generation af europæiske topheste.

Samtidig byder Ridehesten som altid på dybdegående faglige artikler, der denne gang sætter fokus på headshaking og hestens hørelse.

Du får også en guide til det kommende WEG - verdensmesterskaberne - med både tidsplan, rytterliste og historier fra nogle af de danske ryttere, som har prøvet at ride ind i spotlyset og tage medaljer med sig ud igen.

Dét - og meget, meget mere kan du glæde dig til i det nye Ridehesten.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald