Ride for Life

15-01-2016 08:02

Den internationalt anerkendte rytter Catherine Louise Birmingham tror på, at ridning kan tilbyde os mennesker mulighed for at opleve en grænseløs kreativitet. Hun tror på, at vi alle er én 

Copyright Ridehesten.com

Den lille bog Ride for Life giver et indblik i mange vigtige elementer, der er værd at vægte i sit arbejde med heste. I andet kapitel om følelsesprincippet understreger Catherine Louise Birmingham: For at du kan føle, hvor hesten er under dig, skal du først have bevidsthed og følelse for, hvor din egen krop er. 

I arbejdet med hesten er nuet det vigtigste. Derudover skal man ligeledes fokusere på sig selv - i arbejdet med hesten har du i sidste ende mest magt over din egen indvirken. Denne kan du ændre øjeblikkeligt og direkte. Så vurdér bl.a. derfor: Hvis du bliver ét med galoppen, er det så sandt, at hesten kun er så god som rytteren, der sidder på den?

Har du lyst til at blive klogere på dig selv som rytter og menneske, samt på din træning med heste i hverdagen, så er denne lille bog i stand til at give dig masser af inspiration og motivation til din fremtidige udvikling. Bogen kan købes i webshoppen lige her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen