Hvilken klub bliver Danmarksmester?

10-09-2017 07:40

Ertebjerggaard Sportsrideklub ligger solidt i spidsen, ligesom klubben også har indtaget både anden og tredjepladsen forud for søndagens finale i Agria DRF-mesterskaberne for klubhold

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos Herning Rideklub er det ikke kun Dressurens Venner Cup som det gælder denne weekend.  På trods af masser af regn de sidste dage og våde baner var hele 96 ekvipager fordelt på 24 klubhold i går klar til at ride første afdeling af DRF-mesterskabet for klubhold.  Efter gårdsdagens flotte præstationer er 24 ryttere fordelt på de seks bedst placeret klubhold med videre til søndagens finale og  kampen om den fornemme titel som Danmarksmester for klubhold.

Ertebjerggaard Sportsrideklub er på guldkurs
Det er igen i år Ertebjerggaard Sportsrideklub, der tager føringen, og faktisk er det tre klubhold fra Ertebjerggaard, der besætter både første, anden og tredjepladsen. De tre hold fra Ertebjerggarrd Sportsrideklub skal dyste mod holdende fra Cedergaard Sportsrideklub, Herning Rideklub og Uggerhalne Sportsrideklub i søndagens finale, der afgøres i eftermiddag.

Se startlister og resultater HER

Nyheden fortsætter efter annoncen

Om DRF-mesterskaberne for klubhold
Et hold består af 3 ryttere på 3 heste eller 4 ryttere på 4 heste. Rytterne på holdet skal starte for samme klub. Består holdet af 3 ekvipager rides der LA5, MB2 og PSG. Består det af fire ekvipager rides der LA5, MB1, MB2 og PSG. Minimum 1 rytter på holdet skal være junior eller ungrytter og max 2. Mesterskabet består af en kvalifikationsrunde og en finale og afvikles over 2 dage. Resultatet af kvalifikationsrunden findes ved at lægge de tre højeste resultater for hvert hold sammen.

Finalen afvikles for de placerede hold fra kvalifikationsrunden, dog mindst seks hold. Der rides samme programmer som i kvalifikationsrunden. Resultatet af mesterskabet findes ved at lægge de tre højeste resultater fra kvalifikationsrunden sammen med de tre højeste resultater fra finalen for hvert enkelt hold. Vinderen er det hold, der rider med samlet højeste procent over begge dage. Alle resultater fra både kvalifikationsrunden og finalen beregnes med tre decimaler.

/DRF

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen