Rehoff placeret i 150 cm i Samorin

15-09-2023 16:47

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 3-stjernede stævne i slovakiske Samorin har Caroline Rehoff Pedersen i dag redet sig til placering i den 150 cm-høje rankingklasse

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Caroline Rehoff Pedersen er som eneste danske rytter til start ved det 3-stjernede World Cup-stævne i Samorin, Slovakiet, i denne uge. Med sig har hun tre heste, og en af dem har hun haft til start i dagens 150 cm-høje klasse, som er pointgivende til verdensranglisten. 

Her leverede hun en flot fejlfri runde med Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z, og sammen endte ekvipagen på niendepladsen. Klassen blev vundet af tyske Derin Demiersoy, mens den nykårede europamester Steve Guerdat tog andenpladsen. Tredjepladsen gik til lettiske Kristaps Neretnieks. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med dagens resultat er Caroline kvalificeret til den 3-stjernede World Cup Grand Prix, som afholdes søndag og afholdes på en bane med en højde på 155 cm. 

Selvom Caroline er den eneste danske rytter til start ved stævnet, er hun og hendes team ikke alene som danskere ved stævnet. I aktion er nemlig også den danske dommer Vivi Grav Hansen, som er tilkoblet som udenlandsk dommer ved stævnet. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Fra dagens klasse. Foto: Privat
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev