Rehoff har overtaget Doolys

25-03-2023 17:35

Annika Knudsen Lorentsen

Den velspringende hoppe Doolys, som har haft succes under Lars Bak Andersen, er blevet solgt til 21-årige Caroline Rehoff Pedersen, som nu har tre Grand Prix-heste i stalden

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Lerskovs Balouna. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De seneste måneder har Caroline Rehoff Pedersen gjort sig bemærket på topniveau blandt verdensbedste seniorryttere med sine topheste Calvin og Chaccieny, og nu har hun fået endnu en Grand Prix-heste i sin stald, da hun har købt den 12-årige Doolys e. Cannavaros/Lantaan. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 12-årige hoppe har siden sidste sommer været redet af Lars Bak Andersen, som faktisk er Carolines træner. Sammen har Lars og Doolys haft succes i flere 150 cm-klasser internationalt, hvor de flere gange er blevet placeret i top-5. 

Foruden de tre topheste, har Caroline tre spændende yngre heste i stalden, og så har hun sagt farvel til et par stykker, der er blevet solgt, blandt andet Dansk Varmblodshoppen Lerskovs Balouna e. Balou du Rouet (opdr. Rikke Meyer Jensen), som Caroline har uddannet fra hoppen var 5 til at deltage ved UVM for 7-års heste og gå 145 cm internationalt. Den danskavlede hoppe rides nu af Pælastinas Maria Madenova. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen