Regionale DV-medlemsmøder er aflyst

25-10-2020 20:40
Avl

Som følge af de nye retningsliner vedrørende COVID-19 så har Dansk Varmblods Region 2, Region Bornholm og Region 6 aflyst deres medlemsmøder i uge 44. Det er dog stadig muligt for medlemmerne at stille forslag

Copyright Ridehesten.com
Fra Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde 2020. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.

Alle Dansk Varmblods regioner afholder medlemsmøde i oktober måned, og det skyldes, at regionernes forslag til repræsentantskabsmødet i februar skal være sekretariatet i hænde senest  den 1. november. Heldigvis har de fleste regioner allerede afholdt regionsmøde, men Region 6 og Region Bornholm skulle afholde på tirsdag, og Region 2 havde reserveret onsdag aften til medlemsmøde.

Det er dog stadig muligt for dansk varmblodsmedlemmer i de gældende regioner at stille forslag til repræsentantskabsmødet i februar 2021. Det foregår således:

  • Region 2 –Forslag sendes til regionsformand Niel Niels Pedersen på mail niels@ln-ladby.dk
  • Region 6 – Forslag sendes til regionsformand Lene Gadgaard på lene.gadgaard@gmail.com
  • Region Bornholm – Forslag sendes til regionsformand Bent Poulsen på skovfryd@mail.dk

Info

Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde
Repræsentantskabsmøde afholdes så vidt muligt lørdag den 13. februar 2021 kl. 10.00 på Hotel Legoland i Billund. Her behandles bl.a. årsberetningerne fra formand og avlskonsulent, ligesom repræsentantskabet stemmer om indsendte regionsforslag. Det er også på repræsentantskabsmødet, at opdrætterne af årets medaljehopper, medaljehingste og konkurrencemedaljemodtagere samt ejerne af de avlshopper, der i løbet af året har fået tildelt en medalje for fremstilling af afkomssamling, modtager hæder og bevis på deres avlerpræstationer.
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner