RDH-hoppe solgt på 10 minutter

27-01-2021 13:13

En 5-årig RDH-hoppe ud af en præstationsstærk hoppestamme og med fem elitehopper i lige linje blev annonceret på Ridehesten.com i weekenden, og ti minutter efter oprettelse af annoncen fik sælger et telefonopkald, som førte til salg

Copyright Ridehesten.com
Safira Wito her redet til DV-sadekåring af Tenna Dyhrberg Højgaard. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Winnie Heegaard og Torben Lind har selvfølgelig deaktiveret salgsannoncen på den hoppe, som de nu har solgt, og det gjort de ret hurtigt, for henvendelserne blev ved med at trille ind på mailen.

– Der har været så mange henvendelser, at det har været uoverkommeligt at svare alle, fortæller Winnie.

Hun og familien valgte i 2019 at flytte fra deres landejendom til byen og har derfor deres heste opstaldet ude, og derfor har de planlagt at reducere til kun en enkelt hoppe. De har valgt at beholde deres 3-års hoppe efter Franklin og tænkte, at det nok også ville være lettere at sælge en allerede kåret hoppe.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Helt som antaget var der stor interesse for deres 5-årige RDH-hoppe, og også større interesse end de havde turdet håbe på. Safira Wito er efter Blue Hors First Choice/ Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro og har en sølvmedaljehoppe som mor, og derefter ligger der i lige linje hele fem elitehopper fra Stutteri Midt Wests præstationsstærks hoppestamme.

Safira Wito har ikke har været redet siden kåringen, og da hun har en stor vorte i gjordlejet, som ejerne ikke har fået bugt med, vurderede de, at hun ville være svær at sælge hoppen som ridehest, og udbød derfor Safira Wito som avlshoppe/selskabshest i prisklassen 20.000-30.000 kr. Prisansættelsen skyldes usikkerheden omkring vorten.

Winnie og Torben har før solgt heste igennem Ridehesten.com, men aldrig så hurtigt som Safira Wito. Annoncen blev oprettet lørdag, og ti minutter efter ringede en interesseret, som kom og så hoppen på fold søndag og købte den. I mellemtiden fik de overvældende mange henvendelser.

– Det er sikkert på grund af den interessante afstamning og den interessante pris. Hvis det lykkes for ny ejer at komme af med vorten, så er der mulighed for at anvende hoppen både som ridehest og avlshoppe, fortæller Winnie og Torben. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen