Populære danske autografskrivere

28-06-2013 15:22

CHIO Aachen Det danske dressurlandshold i Aachen skrev i eftermiddag autografer på European-Hernings stand i den danske landsby i udstillerområdet, og det blev et helt tilløbsstykke, hvor de populære ryttere fik tralvt med at signere kort

Copyright Ridehesten.com

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, Lone Bang Larsen, Anna Kasprzak og Andreas Helgstrand er nogle af de store navne ved CHIO Aachen. De rider alle CDIO-turen og kvalificerede sig alle i gårsdagens Grand Prix til lørdagens Grand Prix Special.

Autografskrivning på European-Hernings stand i The Danish Village i stævnepladsens udstillingsområde skulle vise sig at være en ualmindelig god idé. Det trak i eftermiddag mange dressurentusiaster af forskellig nationalitet og alder til danskerkolonien, hvor mange af dem benyttede chancen til at udveksle et par ord med en af deres favoritrytterere, der alle tog smilende imod deres fans.

De mange gæster fik samtidig mulighed for at få information omkring EM 2013 i Herning og for at møde nogle af partnerne bag EM. Fra autografskrivningen blev de besøgende sluset ind i den danske landsby, hvor blandet andet EM's titelsponsor Ecco har stand.

Videoer

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen