Ponylandsstævne på Hovgaard

06-08-2018 14:10

Hen over weekenden har Hovgaard Rideklub lagt baner til et ponylandsstævne i dressur, hvor der blandt andet blev afholdt Sydbank Cup

Copyright Ridehesten.com
Liva Addy Guldager Nielsen på D'artagnan 187

I den forgangne weekend har banerne på Hovgaard Ridklub i Skårup været betrådt af ponyer fra morgen til aften. Klubben som har været vært for ponylandsstævnet har samtidig kørt C-klasser for dem som endnu ikke er klar til landsstævner. 

Stævnet har således budt på "Sydbank  Cup" hvor der er blevet redet PRT, PRM og i går kür hvor alle tre resultater har talt i det samlede regnskab. 
For kat. II ponyerne gik den samlede sejr til Frederikke Aagot Jabina på Dot Com, da de alle tre dage red over 70% og endte med en samlet procent på 215,188. Nummer to blev Sophia Boje Obel Jørgensen på Cascadura med 211,382%, mens Emmelie Staal Seehagen på SS Pinpin blev nummer tre med 209,573%.

Efter at have sejret i samtlige klasser blev det til en samlet sejr for Liva Addy Guldager Nielsen på D'Artagnan 187 som samlet opnåede 218,373%. Her blev Ellen Bruun på Struntze's Masterpiece nummer to med 212,500% og Thilde Rude Hare på Morgensternes Dakar blev nummer tre med 212,045%.

Sideløbende med cuppen er der blevet redet lilletur i PRT, PRI, PRT, hvor alle tre klasser blev vundet af Sophia Boje Obel Jørgensen på ponyen Contra.

Allerede om små 14 dage går det igen løs på Hovgaard, hvor klubben er vært for dette års DRF-mesterskab for ponyer. 

Se alle resultaterne HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner