Otis Blue vinder Nations Cup i USA

25-03-2024 12:08

Otis Blue, tidligere ejet af JR Sporthorses og redet af Kasper H. Hansen skinner under Shane Sweetnam. Sammen sejrede de for Irland i Longines League of Nations i Ocala

Copyright Ridehesten.com
Otis Blue (e. Jaguar Van Paemel/ Numero Uno) og Kasper H. Hansen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Den tidligere dansk ejede vallak, 10-årige Otis Blue (e. Jaguar Van Paemel/Numero Uno), var en afgørende del af det vindende hold, da Irland erobrede sejren i lørdagens Longines League of Nations i Ocala med tre ud af fire fejlfrie runder. Med en imponerende præstation i 160 cm klassen, formåede Otis Blue og hans nye rytter, Shane Sweetnam, at ride fejlfrit og dermed beviste de endnu en gang, at de har, hvad der skal til for at klare sig på det højeste niveau.

Copyright Ridehesten.com
Otis Blue (e. Jaguar Van Paemel/ Numero Uno) og Kasper H. Hansen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Siden Otis Blue blev solgt til Shane Sweetnam i 2023, har de to haft stor succes sammen. Udover deres sejr i Ocala, har de også for nyligt opnået en fjerdeplads med deres fejlfrie runde i CSI5* Grand Prix 160 cm. Denne succes viser, at Otis Blue er en af de mest lovende konkurrenceheste i verden på nuværende tidspunkt.

Lørdagens sejr er ikke kun en triumf for ekvipagen og det irlandske hold, men også en hyldest til dansk ridesport, der har bidraget til vallakkens succes. Med en lovende fremtid foran sig fortsætter Otis Blue og Shane Sweetnam med at imponere i springsportens verden, og dansk ridesport kan se frem til at følge deres fortsatte succes.

Se resultaterne for Longines Legaue of Nations i Ocala her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen