Olivia Dresler vinder guld til NM

30-06-2018 11:55

Drammen i Norge stod i dag for skud for flere af de individuelle finaler til NM. Dagen blev lagt ud med kat. 3 ponyerne, hvor det blev til en dansk guldmedalje til Olivia Hundborg Dresler og bronze til Malin Marie Haugaard

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det lykkedes kun en rytter at ride tre ud af de fire runder fejlfrit i finalen til NM – og det var Olivia Hundborg Dresler med veteranen Flashy Gold Finch. Det betød at der var plads til hele 12 fejl i den afgørende runde, inden hun evt. kunne risikere at skulle ud i en omspringning. Men med 4 fejl i sidste runde, var guldet sikret.

Til gengæld skulle to ryttere ud i en omspringning for at fordele sølv og bronze. Det var danske Malin Marie Haugaard med Oldcastle Sylvester og svenske Julia Andersson med Mganeto Sprite. Samlet havde begge ryttere fået samlet 12 fejl sammen over de fire runder. Den afgørende omspringning blev vundet på tid, da begge ryttere red fejlfrit. Desværre var det Julia Andersson, der var den hurtigste af de to – hun red med tiden 31,23 sekunder, hvor Malin Marie Haugaard var godt et sekund langsommere med tiden 32,66 sekunder.

Og som det kan ses for oven, så vinder man ikke et mesterskab, uden efterfølgende at få en tur i vandgraven!

Resultatlisten kan ses her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen